Halve finale heren

Bart Deurloo of Holland performs on the Rings during the mens senior qualification round, in the European Artistic Gymnastics Team Championships 2010, at the National indoor Arena in Birmingham, central England on April 23, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATES  (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images)De halve finale van de herenwedstrijd vond zaterdag 13 februari plaats in Deventer.
Pim Bruinink en Thijmen Kuipers behaalden samen een gedeeltelijke derde plaats in de categorie pupil NTS niveau 13. Zij kregen een ticket en plaatsten zich voor de finale op zaterdag 23 april in Emmeloord.
Noah Karst werd 4e in de categorie Benjamin NTS niveau 13 en Jurre Kuipers werd 15e in de categorie Instap NTS niveau 13.
 
Het was een gezellige dag en de jongens zagen ook nog een turndemonstratie van Bart Deurlo!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.